Industri

En enkel el- och gasaffär

Vill du göra en enklare energiaffär?Prata med en av våra experter.
Peter MargolisKey Account Manager0722 - 04 73 40

Vad händer med el- och gaspriset i framtiden? Hur ska du få en stabil kostnadsbild? Hur får du expertkoll på marknaden och marknadsutvecklingen? Hur hanterar ett industriföretag på bästa sätt skiftande utmaningar i en föränderlig omvärld?

Du ställs kontinuerligt inför en mängd frågor. Med spetskompetens, öppenhet och närvaro vid din sida kan du koncentrera dig på kärnverksamheten. Du får löpande fysisk hantering av ditt el- och gasbehov, optimerad el- och gashandel och balansansvar som tryggar din el- och gasleverans. Tjänsterna är direkt anpassade efter din situation.

Din fysiska leverans (samma sak för gas som för el)

Du som elanvändare behöver trygga leveranser till ett tryggt pris. Vi är elleverantör och köper in el från t.ex. elbörsen och elproducenter för leverans till dig. Vi har en lång erfarenhet av att samarbeta med företag där inköp av el har stor betydelse, en förutsättning för en enkel elaffär.

Ditt balansansvar (samma sak för gas som för el)

Vi är både elleverantör och balansansvarig aktör och arbetar vid din sida med ansvar för hela din elleverans. Våra experter har även en lång erfarenhet av att hantera elproduktion, en förutsättning för en enkel elaffär.

Din optimering (samma sak för gas som för el)

Du får en säker leverans av el och de bästa möjliga prognoserna för att hålla nere obalanskostnader. Du får även möjligheter att analysera hanteringen av elinköpet och därmed underlaget för att kunna optimera din elhandel och elproduktion.

Bland våra produkter och tjänster som förenklar, skapar trygghet och optimerar dina kostnads-/intäktsdelar finns:

Erfarna experter arbetar vid din sida med produkter, tjänster och lösningar som är anpassade efter din situation. Kortsiktigt och långsiktigt.

Vi finns där för dig. Helt enkelt.